АГРЕЙ ДИ ООД

Богато разнообразие от препарати за растителна защита, семена и торове. Търговия на едро. Изкупуване на зърно. Професионални търговски и консултантски услуги. Посещения от агроном.

Фирма АГРЕЙ ДИ ООД е създадена от специалисти в търговията със селскостопанска продукция, препарати за растителна защита, семена и торове. Началото си води от 2013 г., но дори и сравнително нова, компанията работи успешно с най-известните и доказали се производители на световно ниво.

Няма значение дали Вашият бизнес е малък, среден или голям, ние винаги ще Ви консултираме надеждно и своевременно. Вашият отличен резултат е наш приоритет.

Екипът на Агрей ДИ е воден от агроном с над двадесет години опит в областта. Благодарение на това бихме могли да определим основните нужди за вашата продукция, след което ще изготвим индивидуална оферта.

Избирайки Агрей ДИ за Ваш партньор, не само ще си осигурите необходимите семена, препарати за растителна защита и торове, но и ще се възползвате от знанията и уменията на агроном през цялата година. А когато резултатът вече е налице и имате готова продукция, ние можем да я изкупим. Така Ви предлагаме комплексно обслужване относно отглеждането и реализирането на вашата продукция.

Не се колебайте да се свържете с нас по ваш конкретен казус. Подхождаме индивидуално към всеки клиент и търсим най-доброто решение за отделните случаи и нужди.